12 april 2015
08:00

Hovslätts IK P01

Referat: (1/8) FBC Lerum - Hovslätts IK P01

1/8-final i A-slutspelet, detta mot FBC Lerum. Otroligt skön seger med 4-1 (2-1,2-0), dessutom mycket rättvis tycker vi. Motståndarna var stora och det såg tufft ut innan match. Men vi är snabba och kvicka.

Inledningsvis var det jämnt och vi lät väl dem ha bollen i början, men det hände inte mycket. Kändes som att detta skulle vi ta, men vi är inte riktigt med i början. Lite bättre fart och koncentration från vår sida i början och vi hade sluppit hamna i underläge med 0-1. Lite avvaktande spel från oss för att undvika att gå bort oss. Men detta 0-1 efter ca nio minuter, som återigen kom från ingenting alls väckte oss. Vi vände blixtsnabbt till ledning 2-1 innan paus. När vi sedan gör 3-1 en bit in i sista kändes det bra. Vi gör dessutom riktigt snygga mål. 4-1 med fem min minuter kvar punkterade matchen.

Otroligt skönt med vinst som innebär kvartsfinal mot IBK Lockerud Mariestad kl. 11:45 i Idrottshuset, B-hallen.